Автоматичният милионер – Дейвид Бейч

Автоматичният милионер

Системата без бюджет, без дисциплина, без глупости на Дейвид Бейч ще ви помогне да финиширате богати… Автоматично.
Искате ли да живеете богато и да се пенсионирате още по-богати? Достатъчно богати, за да правите онова, което искате и когато го искате? Достатъчно богати, за да престанете да се притеснявате за пари? Достатъчно богати, за да могат нещата да зависят от вас и да помагате на другите?
Ако отговорът е "да", тогава спрете онова, което правите, и отворете тази книга. Прочетете няколко страници. Лесният подход на Бейч към превръщането на финансовия ви живот в автоматичен работи и докато спите. Всичко, което трябва да направите, е да следвате неговата програма от една стъпка към финансовата сигурност – останалото е автоматично!

"Автоматичният милионер" е автоматичен победител. Дейвид Бейч наистина се интересува от вас: на всяка страница можете да го чуете да ви насърчава да засилите финансовата си значимост. Без значение кой сте или какъв е вашият доход, можете да се възползвате от тази лесна за прилагане програма. Направете го сега. Вие и любимите ви хора заслужавате големите пари!"
Кен Бланчард, съавтор на "Едноминутният мениджър

"Автоматичният милионер" ви дава – стъпка по стъпка – всичко, от което се нуждаете, за да осигурите финансовото си бъдеще. Когато го направите по начина на Дейвид Бейч, провалът е невъзможен."
Джийн Чацки, финансов редактор, Today на NBC
"Финансовият съвет на Дейвид Бейч без излишни засукани фрази е прекрасен, защото е толкова прост. Ако за вас е важно да станете самостоятелни, тази книга е задължително четиво."
Бил 0"Райли, телевизионен репортер, Fox News и автор на The O"Reilly Factor и The No spin Zone

Автор: Дейвид Бейч Брой страници: 210
Категория: Икономика и мениджмънт Език: Български
Тегло: 0.227 кг.
Издател: Дилок Баркод: 9549994368
Дата на издаване: 2005 г. ISBN: 9549994368