Атлас на самопомощта. Енергийни практики за възстановяване на организма – Николай Шерстенников

Атлас на самопомощта. Енергийни практики за възстановяване на организма

Човешкият организъм е уникална система. Той може да се противопостави на всякакви заболявания. Продължителността на работа на органите и на системите на тялото наистина е фантастична. Черният дроб може да функционира нормално повече от 500 години. Аналогични са възможностите и на другите вътрешни органи. Но за 50–60 години човек се докарва до състояние, в което лекарствата стават жизненонеобходими.
Но и при най-тежките заболявания организмът все пак има шанс за възстановяване. Само трябва да му се помогне. А за това е много важно човек да се научи да се вслушва в сигналите на вътрешните органи, да разбира езика на своето тяло, да помага на организма да се бори с болестите. В книгата са предложени нетрадиционни начини за оказване на бърза самопомощ.
Опитът на хиляди хора, овладели тази практика, показва, че болните получават възможност да възвърнат здравето си, а здравите – да предотвратят заболяванията и да забавят стареенето. Системните и последователни действия ще помогнат на човек да върне загубената бодрост и радостта от живота, ще активизират вътрешните резерви и той ще се зареди отново с енергия и ще се научи да помага и на другите.

Автор: Николай Шерстенников Брой страници: 224
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.300 кг.
Издател: Паритет Баркод: 9789549886733
Дата на издаване: 2011 г. ISBN: 9789549886733