Анонимните. Запомни 5 ноември – анонимен

0
(0)

Анонимните. Запомни 5 ноември

5 ноември 1605 г. Гай Фокс се опитва да взриви двореца Уестминстър в деня на откриването на Камарата на лордовете.
5 ноември 2020 г. Групата Анонимните излъчва странно заплашително съобщение по всички телевизионни канали из целия свят: "Ние сме Анонимните. Ние сме легион. Ние не забравяме. Ние не прощаваме. Страхувайте се от нас. Помнете 5 ноември!”
Светът е на път да се разпадне. Четири века на конспирация ще намерят своята развръзка. Вечната борба между властта с нейното потисничество и свободата ще достигне своята кулминация. Но днес, във време, когато реалното се смесва с виртуалното, става все по-трудно да се разграничи информацията от пропагандата, истината от илюзията…

В умело съчетание на въображение и реални събития, авторът пресъздава действителни факти от историята на организацията. Влиза в контакт с нейни членове и внимателно проучва движението Анонимните отвътре.
Авторът на романа е известен френски писател, който обаче с това си произведение, предпочита да остане анонимен за публиката.

Автор: анонимен Брой страници: 320
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри; Тайни и загадки; Публицистика и журналистика Език: Български
Тегло: 0.300 кг.
Издател: Ера Баркод: 9789543894499
Дата на издаване: 02.11.2017 ISBN: 9789543894499

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.