Анджелина Джоли. Портрет на една суперзвезда – Рона Мърсър

Анджелина Джоли. Портрет на една суперзвезда

Една от най-обаятелните и успешни актриси на Холивуд и едната половина на супер-двойката "Бранджелина", Анджелина Джоли сякаш има всичко. Животът на съблазнителната звезда, обаче не винаги е бил толкова лесен. Анджелина преминава през болезнено, объркано и сложно детство, което превръща връзката с баща й, известния и уважаван актьор Джон Войт в една "дрипа". Въпреки това тя върви по неговите стъпки – страстните й връзки както с мъже ,така и с жени, личните й фантазии, големия брой татуировки, самоубийствените й намерения са само малка част от големия медиен интерес към нея и я превръщат в "лошото момиче" на Холивуд.

Сега, отглеждайки трите осиновени деца и трите биологични деца с баща Брад Пит, напълно отдадена на работата си като посланик на добра воля на Обединените Нации, Анджелина промени изцяло общественото мнение за себе си. Високо ценената и награждавана актриса най-накрая успя да намери баланс между славата и стабилните семейни отношения, които винаги са били нейна мечта.

Тази книга е история за съдебните битки, скандали, приключения и романтични срещи на Анджелина Джоли, проницателна и вдъхновяваща за всеки ден.

Автор: Рона Мърсър Брой страници: 256
Категория: Автобиографии и биографии; Изкуство и фотография Език: Български
Тегло: 0.200 кг.
Издател: Булхерба Баркод: 9789549883732
Дата на издаване: 2012 г. ISBN: 9789549883732