Adobe Flash CS3 – Официален учебен курс – Adobe Creative TeamОфициалното ръководство за самообучение от "Adobe Systems"!
Включва изучаване на Flash CS3 Standard и Professional и 17 учебни филма!
Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на Adobe Flash CS3!
Единадесетте урока в „Adobe Flash CS3 Professional – Официален учебен курс” покриват ключовите умения при работа с Adobe Flash – най-разширената авторска среда за създаване на разнообразно интерактивно съдържание. Ще научите как да анимирате символи, да редактирате времедиаграмата, да работите със статичен и динамичен текст, да импортирате видео и звукови файлове и да персонализирате компоненти. Научете и какви са новите възможности във Flash CS3, сред които са ActionScript 3.0 и импортирането на файлове от Illustrator. Множество съвети и техники, допълнителни упражнения “за домашно” и компактни специализирани учебни материали ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на Flash. Можете да проследите книгата от началото до края й или да преминете само тези уроци, които ви интересуват.
Разберете как да разработвате завладяващи проекти на Flash, да импортирате видео и звукови файлове, да създавате интерактивни бутони и да анимирате символи. Използвайте ActionScript 3.0, за да разширите функционалността на Flash.
От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга:
Самият софтуер Adobe Flash CS3 Professional за Windows или за Mac OS.
Включва CD с файлове към уроците и учебни филми.
"Classroom in a Book" – световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер – ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe. "Classroom in a Book" предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение – официален учебен курс от Adobe Systems Inc, разработен от експертите на Adobe и използван в собствените учебни зали и лаборатории на Аdobe.
Автор Adobe Creative Team
Издателство Софт Прес
ISBN 9789546857125
Година на издаване 2008
Страници 336