Adobe acrobat 6.0 professional – Колектив

Adobe acrobat 6.0 professional

Classroom in a Book® — световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe. Classroom in a Book предлага това, което не може да предложи друга книга или програма за обучение — официален учебен курс от Adobe Systems Inc, разработен от експертите на Adobe и изпробван в собствените учебни зали и лаборатории на Adobe.
Adobe Acrobat 6.0 Официален учебен курс съдържа двадесет урока. Книгата обхваща ключовите теми за изучаване на Adobe Acrobat и множество съвети и техники, които ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на програмата. Можете да проследите книгата от началото до края й или да преминете само тези уроци, които ви интересуват.
От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга
Самата програма Adobe Acrobat Professional, версия 6.0 за Windows® или Mac OS. (Тази програма не е включена в комплекта на книгата.)
Забележка : Официален учебен курс не замества документацията, техническата поддръжка, актуализациите или които и да са други предимства, които получавате като регистриран собственик на програмата Adobe Photoshop CS.
Включва CD с файлове към уроците.
" Официален учебен курс ви помага да извлечете максимума от Adobe Acrobat. Това е безценен учебен източник за усвояване на тази приложна програма на Adobe."
Брайън Рийз, Сертифициран преподавател по продукти на Adobe
Научете как да създадете PDF файлове от Microsoft Office програми и други популярни програми за създаване на оригинално съдържание, графични файлове и Web страници. Създайте мултимедийни и “диапозитивни” презентации; Преглеждайте и редактирайте PDF файлове. Добавете цифрови подписи и мерки за сигурност. Създайте PDF формуляри и много повече!

Автор: Колектив Брой страници: 528
Категория: Компютърна литература Език: Български
Тегло: 0.910 кг.
Издател: Не Баркод: 9546853127
Дата на издаване: 2004 г. ISBN: 9546853127