7-те навика на високоефективните семейства – Стивън Кови

7-те навика на високоефективните семейства

Тази книга е честна, увлекателна и сърдечна. Най-много ми допадат историите за семейство Кови. Наръчник на здравия разум, който може да помогне на всяко семейство.
Мери Пайфър
автор на „Да съживим Офелия: как да спасим личността на подрастващото момиче“

Общоприет факт е, че много от американските семейства имат проблеми. Вместо да ги оплаква, Стивън Кови е решил да направи нещо по въпроса. „Седемте навика на високоефективните семейства“ е пълна с добри, искрени, практични, лични съвети. Прочетете я. Ще бъде полезно и за вас, и за семейството ви.
Уилям Бенет
автор на „Книга на добродетелите“

Тази чудесно написана книга дава отлични съвети за „най-висшата роля и най-важната грижа“ на родителството.
„Пъблишърс Уийкли“

Много задълбочено, лично и практично приложение на принципите на Стивън (а очевидно и на Сандра) Кови за най-важното: семейството.
Джон Пепър
председател и изпълнителен директор, „Проктър и Гембъл“

Семейните отношения изискват всеотдайност, смирение, търпение и способност да си прощаваме взаимно. Книгата на Стивън Кови ни напомня, че най-важната ни работа всеки ден е това, което правим за семейството си.
Грег Колман
издател, „Рийдърс Дайджест“

Книгата „Седемте навика на високоефективните семейства“ разнищва вечния конфликт между професионалния и семейния живот с превъзходна смес от принципи, здрав разум и примери. Стига човек да има усет за приоритетите си и да поддържа добър баланс, може да успее и в двете.
Доналд Содъркист
вицепредседател и изпълнителен директор, „Уол-Март Сторс“

Забележителна книга за принципите на семейните взаимоотношения. Не можеше да се появи в по-добър момент от този, в който липсата на здрави семейни връзки унищожава отношенията и води до невъздържано насилие.
Арун Ганди
внук на Махатма Ганди, основател и директор на Институт „Ганди“

„Седемте навика на високоефективните семейства“ ни вдъхновява да създадем изключителни отношения в семейството и ни показва как на практика да го направим.
Джон Грей
автор на „Мъжете са от Марс, жените – от Венера“

Автор: Стивън Кови Брой страници: 472
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.600 кг.
Издател: Кибеа Баркод: 9544746216
Дата на издаване: 2013 г. ISBN: 9544746216