388 прически: За всяка дължина. За всеки тип. За всеки случай – Маргит Рюдигер, Ренате фон СамсонПрактична енциклопедия от поредицата "Стил на живот"
Ако все още или за пореден път търсите прическа, която ви отива и се поддържа лесно, тази книга увеличава шансовете да я намерите. Тя предлага избор между цели 388 прически за всяка дължина. Всички прически са модни, актуални, но и класически, трайни. В основата им е професионалното подстригване и при ежедневното оформяне не изискват много време и усилия.
Книгата предлага:
ПРИЧЕСКИ ЗА ПРОМЯНА
Често искате да изглеждате различна, без помощта на фризьор? Лесна работа! Предлагаме ви прически, които ще ви променят бързо и лесно. На всяка страница ще намерите скица на основната подстрижка и специални съвети какво обичат косите и какво не.
ПРИЧЕСКИ ЗА ОБЕМ
Желаете прическа, с която тънката ви коса ще изглежда гъста и обемна? В книгата има богат избор. Ще намерите и предложения за прически, които се оформят лесно специално за бързо омазняващи се коси или за коси с цъфтящи връхчета, които не бива да се виждат. Най-добрите трикове за повече обем ще ви помогнат да изглеждате перфектно.
ПРИЧЕСКИ ЗА ОФИЦИАЛНИ СЛУЧАИ
В книгата ще откриете стайлинг-съвети за светски събития. Ако искате да се научите как се навива кок "банан", как се прави класическа плитка или косата се подрежда на вълни в стил "Рита Хейуърт", в този раздел ще намерите точни указания. Бонус: най-различни къдрави фризури.
ПРИЧЕСКИ ЗА ВСЯКО ЛИЦЕ
Кръгло или квадратно, овално или триъгълно – формата на лицето също определя какво ви отива и какво – не. От значение е и кой тип сте: класически, романтичен или спортен.
И накрая нашият подарък за вас: 33 суперпрически. Винаги модерни и лесни за оформяне. Специален ТУРБО-СТАЙЛИНГ, при който подстрижката прави прическата – оформянето е по-скоро без значение и е светкавично. Идеално за всички, които нямат много време!
Автор Маргит Рюдигер, Ренате фон Самсон
Издателство Унискорп
ISBN 9789543301126
Година на издаване 2007
Страници 128