360-градусовият лидер – Джон Максуел

360-градусовият лидер

Упражнявайте лидерството на 360 градуса и пред вас ще се открият безкрайни възможности – във фирмата ви, в кариерата ви, в живота ви.
Добре дошли в "360-градусовият лидер". Хората, които желаят да водят от йерархията на своите организации, са изправени пред уникални предизвикателства. И често пъти са възпирани от митове, които не им позволяват да разгърнат влиянието си. Д-р Максуел, един от най-авторитетните специалисти по лидерство в света, развенчава тези митове, показва ви как да преодолявате препятствията и ви запознава с уменията, които са ви нужни, за да станете 360-градусов лидер.
Ако сам – подобно на много други професионалисти – се опитвате да влияете на организацията си, без да сте неин ръководител, значи се нуждаете от откритията на Джон Максуел. Ще имате изключителната възможност да упражнявате влияние във всички посоки – нагоре (към шефа), настрани (към равните си) и надолу (към тези, които ви следват).
Хубавата изненада е, че влиянието ви е много по-силно, отколкото си мислите!

Джон К. Максуел е най-авторитетният експерт по лидерство в Съединените щати и всяка година говори пред стотици хиляди души. Преподавал е принципите на лидерството в много от водещите американски компании, военната академия в Уест Пойнт, Националната асоциация за студентски спорт, Националната баскетболна асоциация и Националната футболна лига.

Кой е най-често задаваният въпрос към експерта по лидерство Джон К. Максуел по време на неговите конференции?
Как да приложа това, на което ни учите, при положение че не съм главен лидер?
Възможно ли е да водите, когато не сте на върха?
А ако този, за когото работите, не е добър лидер?
Отговорът е: "Да!".

Автор: Джон Максуел Брой страници: 416
Категория: Икономика и мениджмънт; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.490 кг.
Издател: Изток-Запад Баркод: 9789543216628
Дата на издаване: 19.02.2010 ISBN: 9789543216628