17 – дневна диета – Майк Морено

17 – дневна диета

Наднорменото тегло винаги е признак за хранителен и метаболитен дисбаланс. Противно на популярното схващане, то не е пряко свързано с това какво количество храна поглъщаме или колко упражнения правим. зависи от вида на храните, които поемаме, и усвояването им от организма. Ето защо трябва да оптимизираме храносмилането и да ускорим метаболизма, ако искаме да отслабнем бързо. Спазването на предложената диета спомага и за спадане нивото на холестерола и кръвната захар, детоксикация на организма и общо повишаване на тонуса. Състои се от 17-дневни цикъла :
Ускорение – бързо отслабване чрез подобряване на храносмилането.
Активиране – пренастройване на метаболизма за предотвратяване ефекта на платото чрез редуване на по-високо и по-нискокалорични храни.
Постигане – изграждане на балансиран хранителен режим и физическа активност.
Затвърждаване – запазване на постигнатите резултати чрез редуване на първите три цикъла през делничните дни и хапване на воля през уикенда.
Ако искате да отслабнете 5-6 килограма, достатъчен е първият 17-дневен цикъл. Ако целта ви е да свалите повече килограми, трябва да минете през 2, 3 или всичките 4 етапа. Диетата е предназначена за хора, които искат видими резултати за кратко време, без това да е за сметка на храненето.

Автор: Майк Морено Брой страници: 312
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.327 кг.
Издател: Хермес Баркод: 9789542610984
Дата на издаване: 2012 г. ISBN: 9789542610984